avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Întrebarea mea este legata de indemnizatia pentru cresterea copilului. Am lucrat din 2016 pana in ianuarie anul acesta si urmeaza sa nasc in noiembrie. Daca eu nu mai lucrez din ianuarie, beneficiez de indemnizatie?
DA. Pentru indemnizatie se iau in calcul 12 luni din ultimele 24 de luni lucrate.

Bafta.
Iupiiii. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2016 norme ana9333 ana9333 Buna ziua, as avea si eu o intrebare.Sunt insarcinata,am lucrat din anul 2014 pana in aprilie 2016.Eu urmeaza sa nasc in decembrie-ianuarie 2016-2017.Eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Byanka30 Byanka30 Buna seara,lucrez int-un salon de foarte mult timp in martie am ramas insarcinata,in aprilie mi-au facut acte pot benefica de indemnizatie ? Va multumesc! (vezi toată discuția)