avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AA Telemunca Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AA Telemunca Revisal

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie - daca dorim sa incheiem un act aditional pentru telemunca, este necesar sa il transmitem in Revisal? Practic in program nu exista niciun spatiu destinat acestei modificari.

Multumesc frumos pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 5 Iulie 2019
Este necesar sa il transmiteti in Revisal..... in versiunea 6.0.7 la tipul contractului este mentionat contract individual de munca cu claza de telemunca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional telemunca la cim andad andad In situatia actuala, daca o firma de software opteaza pentru ca fiecare angajat sa lucreze de acasa, este necesar sa se incheie un act aditional de telemunca ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Telemunca AnamManole AnamManole Buna ziua, in ce conditii poate un angajat sa beneficieze de conditiile legii 81/2018 - Telemunca? Poate un director economic sa beneficieze de prevederile ... (vezi toată discuția)