avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotie

Lucrez in Franta,cu contract in Romaniasi desi lucrez 9(noua) ore in fiecare zi figurez la sfirsitul lunii cu doar 14 zile lucrate. Mai nou figurez ca lucrez in doua firme.
Cum imi pot recupera zilele furate pentru vechime? cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 9 Iulie 2019
Cum figurati ca lucrati la doua societati ? Cum ati aflat ?

Din faptul ca lucrati la doua societati, de unde ati dedus ca vi s-a furat vechimea?

Detaliati mai mult problema dvs .
Am dedus ca mi se fura vechimea deoarece eu semnez un pontaj saptaminal ce contine nr de zile si nr de ore lucrate acestea fiind5 zile si 45de ore. Deci 9 ore pe zi. In casa de pensii figurez cu 14 zile lucrate pe fiecare luna. In ultima vreme adica 2 luni figurez ca lucrez la firma de interim12 zile si prestari servicii alte 2 zile.
Mentionez ca nu mi-am dat acordul sa fiu angajat pe alta firma decit cea de interim. Cind am intrebat firma de ce 14 zile mi-au raspuns ca legislatia franceza prevede 7 ore la zi dar eu pot dovedi ca lucrez 9h.
Firma Franceza este dispusa sa imi dea toate pontajele cu nr de ore efectuate.
Faceti copii de pe pontaje si de pe dovezile ca lucrati 9 ore/zi si depuneti sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator nou ContSters98549 ContSters98549 buna ziua, vreau si eu o lamurire,suntem un punct de lucru si de 3 luni avem un nou administrator,care de cind a venit urmareste doar interesul lui,adica el ... (vezi toată discuția)
Dacă meseria de operator lianti se încadrează în grupa a 2 a Florentina.S Florentina.S În cartea de muncă am 15 ani de grupa a 2 a am lucrat ca operator pe stația de betoane. Acum cind pregatesc dosaru de pensie imi spune ca nu am grupa.de ... (vezi toată discuția)
Detasare transnationala carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am primit un mail de la o cunostinta, cu rugamintea de a face cunoscuta problema ei - cat mai multor oameni care s au intalnit cu situatia resp. ... (vezi toată discuția)