avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea 196
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea 196

Buna Ziua . Proprietarii care nu depun declaratia de adeziune la asociatia de proprietari ,nu completeaza /nu depun declaratia de proprietar mai pot participa la adunarile generale !! mai pot alege sau mai pot fi alesi in structura administrativa a asociatiei / presedinte ,membru com.executiv,cenzor...Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:06, 6 Iulie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru corecta si completa dv informare studiati temeinic disp L nr 196/2018
Conform dispozitii mentionate in adunarea generala nu isi pot exprima votul decat membrii proprietari calitate care se obtine in urma incheierii acordului de asociere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi coproprietat FLORINA1979 FLORINA1979 Detin 10 % din apartamentul mamei , prin contract vanzare cumparare si am depus si eu adeziune la asociatia de proprietari din blocul in care locuiesc . ... (vezi toată discuția)
Vot in adunarea generala gera905 gera905 Buna ziua. 1) In recenta foaie colectica de Carte funciara a blocului nostru pe care este constituita asociatia de proprietari, am constatat ca trei ... (vezi toată discuția)
Convocator ședința adunarea generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 Buna ziua, convocatorul ședinței de adunare generală a proprietarilor a fost transmis via mediu informare Watap, pe grupul blocului din asociația de ... (vezi toată discuția)