Nu credeti ca a venit timpul ca legiuitorul roman sa republice oficial toate legile extrem de importante (cod fisca, cod penal, cod de procedura penala, cod de procedura fiscala, etc.), care au suferit nenumarate modificari in ultimii ani?
Care credeti ca este motivul pentru care nu s-a realizat aceasta republicare? Asteptam parerea dumneavoastra.
sincer nu stiu daca statul are aceasta obligatie de a republica toate actele normative modificate. ar fi intr-adevar foarte bine, dar dupa ce ca se misca atata de greu ... sa-i mai punem sa faca si republicari?
De asta se ocupa editurile cu caracter juridic si sincer mi se pare ca o fac bine.
In ceea ce priveste intentia lor de a ne prinde pe noi ca nu cunoastem noile reglementari, nu cred ca asta sta la baza nepublicarii modificarilor. De fapt ei le publica in M. Of si din acel moment e treaba noastra a celorlalti sa aflam de ele.
Ba cred chiar ca a venit timpul ,ca urmare a nivelului de dezvoltare a tehnologiei - in special digitale - ca onor legiuitorii ,sa legifereze obligativitatea republicarii legilor,codurilor si normelor de aplicare,in forma modificata integral si nu numai ca o erata de publicatie prost-tiparita.Macar in format electronic.Am putea aduna si semnaturi pentru o initiativa legislativa!!!X-(