avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu sau fara minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu sau fara minori

Buna seara, sotia are dintr-o casnicie anterioara un minor de 12 ani, in caz de divort, se considera divort cu minori sau fara?
Intreb in ideea sa stiu daca putem divorta si la starea civila.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alex201888 , utilizator 00:48, 9 Iulie 2019
Buna seara,
FARA.
Puteți divorța și la notar, dacă sunteți de acord
Va multumesc, o seara cat mai placuta!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
FARA.

Da, stiu, va multumesc pt promptitudine.

avocatmaria a scris:

Puteți divorța și la notar, dacă sunteți de acord

Inca o intrebare, in cazul in care sotia mi-a sustras si sechestrat toate actele casei + actul de casatorie + alte acte personale, ce pot face legal sa mi le inapoieze? Actul casei este pe numele meu exclusiv, ea neavand nicio treaba cu imobilul.

Alte discuții în legătură

Usa inchisa inainte de divort nelu1976 nelu1976 Buna seara!Sunt casatorit legitim de 2 ani +concubinaj 5 ani.Sotia mea detinea un teren in timpul concubinajului pe care am facut o casa in perioada ... (vezi toată discuția)
Partaj divort - uzu fruct viager allecsandru allecsandru Buna ziua Inainte de casatorie parintii mi-au facut contract de vanzare cumparare cu uzu fruct viager pe casa in care locuiesc in momentul actual impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj! conico conico buna ziua! am un frate care este casatorit de 9 ani, iar acum 1 luna a depus actele pentru divort, iar sotia lui doreste partajul casei si al bunurilor desi ... (vezi toată discuția)