avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda

Buna ziua,am o întrebare.in data de 16.06 impreuna cu sora mea am servit o bere 0,33 in benzinăria luk oil,atat eu cât și ea(fiind ziua ei)in momentul acela a venit un polițist,ne a legitimat și ne a amenințat cu amenda pt consum de băuturi alcoolice in spațiu public.tin sa specific ca abia acum a venit amenda prin posta.ce este greșit in faptul ca am servit alcool intr.o benzinărie prevăzută cu terasa,unde barmanul desface berile.avem vreo șansa sa câștigam in instanța?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: crisana , utilizator 11:05, 8 Iulie 2019
Bună ziua.

În principiu, dacă aveți peste 18 ani, iar consumul de alcool a avut loc în incinta acelei benzinării, nu ar trebui să fiți sancționați, motiv pentru care ar trebui ca plângerea împotriva procesului-verbal contestat să fie admisă de către instanță.

Nu putem, însă, să vă dăm o opinie corectă întru-totul, dacă nu putem lectura conținutul procesului-verbal.

Sfatul meu ar fi să consultați un avocat, căruia să-i prezentați procesul-verbal și veți primi recomandarea cea mai potrivită.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius.
Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2019
„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat, Avocat
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum bautura dupa ora inchideri idobai idobai Ieri seara am intrat intrun local la ora 21 20\\". La ora 21 45\\" am comandat a doa bere pe care nu am consumat pana la ora inchideri. La ora zece barmanita a ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)
Contestare amenda politia locala felixsergiu felixsergiu buna ziua, am primit o amenda de la politia locala pentru consum de bere pe domeniul public si scandal (comentarii in fata organului politiei locale aflat ... (vezi toată discuția)