avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cand vine somajul?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cand vine somajul?

puteti sa-mi spuneti,va rog,daca m-am inscris sau am depus dosarul la somaj pe data de 4 noiembrie,cand primesc somajul,cand ar trebui sa vina acasa,?sunt pe somaj din 15.10.2009.va veni retroactiv,nu?va veni dupa 25.11.?sau sa ma duc la ajofm sa-i intreb?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:36, 26 Noiembrie 2009
Cel mai bine este sa intrebati la AJOFM.

Veti primi indemnizatia si ptr perioada din 15.10.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand imi voi primi somajul simonasimona simonasimona sunt in somaj din 01.10.2009.Cand am depus dosarul banii se primeau pe card, dar ulterior s-a revenit si se primesc doar prin posta.eu ne stiind acest lucru , ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc maea maea buna seara!lucrez la o firma di noiembrie 2004,iar in aprilie 2008 am nascut.acum,dupa 2 ani m-am intors la munca,am lucrat o luna din20 aprilie pana in 20 mai ... (vezi toată discuția)
Calcul media veniturilor pentru indemnizatie copil ionelenasorina ionelenasorina Buna ziua, in luna noiembrie voi naste, si conform noii ordonante ca tatal trebuie sa stea cel putin o luna acasa, el va lua 75% din media veniturilor ... (vezi toată discuția)