avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune, unul dintre membrii se opune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune, unul dintre membrii se opune

Buna ziua,

Cum ar fi de procedat in situatia urmatoare:
Se doreste dezbaterea mostenirii de catre totii membrii, dar cu toate acestea una dintre acestea persoane cand se ajunge la notar nu se mai prezinta, evita interactiunea si in final nu participa la acest demers. Precizez ca respectiva persoana in mod constant afirma niste asteptari care nu sunt realiste si in consecinta amana procedeul prin neprezentare.

Ar putea fi aceasta scoasa din drepturile de mostenitor in situatia data?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:40, 9 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Va trebui să vă adresați instanței.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Luati de la notar actele necesare si adresati-va instantei.
Cheltuielile de judecata ar trebui sa cada in sarcina lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar amavrancea amavrancea Buna ziua, Dlor avocati as dori sa aflu daca la la dezbaterea unei succesiuni la notariat pot participa alte persoane in afara mostenitorilor. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Deschidere mostenire LUMITM LUMITM Ar trebui sa deschidem succesiunea in urma decesului bunicii mele, suntem 5 mostenitori dintre care 4 doresc deschiderea succesiunii iar unul dintre cei cinci ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare despre o situație cam încurcată, ... nick11 nick11 Bună ziua! Am o întrebare despre o situație cam încurcată, dacă mă poate ajuta cineva. Bunicii din partea mamei sunt decedați. Prima a fost bunica, ... (vezi toată discuția)