avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o întrebare despre o situație cam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o întrebare despre o situație cam încurcată, ...

Bună ziua! Am o întrebare despre o situație cam încurcată, dacă mă poate ajuta cineva.

Bunicii din partea mamei sunt decedați. Prima a fost bunica, ulterior bunicul a împărțit verbal ce au avut în proprietate, copiilor. De ani buni nu mai trăiește nici bunicul. S-au dus și câțiva dintre unchii mei. Copiii unuia dintre ei sunt plecați în străinătate și nu au mai prea ținut legătura cu toată familia, fiind greu de găsit. Altul a avut 2 copii dintre care unul e plecat în străinătate și celălalt a avut niște probleme cu legea și acum e închis.

Ce se poate face în situația asta privind împărțirea legală a moștenirii? Cum se poate face dezbaterea moștenirii? Tata a auzit de la funcționarul din primărie de la impozite și de un termen relativ nou pentru mine, ieșire din succesiune. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:00, 15 Septembrie 2022
Nu. Este "succesiune" si "ieșire din indiviziune "
Adică dezbaterea moștenirii și partaj.
Cum situația dvs familiala nu permite prezentarea personala a tuturor moștenitor, astfel încât sa se dezbata succesiunea la notar, va trebui sa va adresați instantei.
Contactați un avocat pentru acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire danielbotezatu danielbotezatu Buna, Am o intrebare legata de dezbaterea mostenirii. Bunicii au avut doi baieti, fiecare cu cate 5 copiii. Au murit in ordinea asta: bunica, unchiul si ... (vezi toată discuția)
Cota parte mostenire mandrut mandrut Tatal meu si fratele sau au mostenit dupa bunicul o casa si 2 ha de teren. Succesiunea s-a facut in 1998. Casa nu era intabulata. Desi cei doi frati se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care ... CLAUDIA GRIGORE CLAUDIA GRIGORE Bună ziua ,as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care a avut 4 copii ,3 au murit, dintre care și tatăl meu,unchiul care trăiește nu vrea nimic din ... (vezi toată discuția)