avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Pot face aprovizionare pe un drum comunal.
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Pot face aprovizionare pe un drum comunal.

De când s-a turnat asfalt mi se interzice de a mai face aprovizionare pe acest drum pe motiv căci se strica asfaltul.Este legal?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:43, 10 Iulie 2019
Aprovizionare cu ce?
Pe anumite sectoare de drum se poate interzice accesul autovehiculelor ce depasesc un anumit tonaj, gabarit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie dubla? Am circulat cu camionul pe o starada depasind tonajul admis, deci incalcand semnul de circulatie cu restrictia de tonaj si am fost amendat contraventional de ... (vezi toată discuția)
Parcarea in fata societatii popa-alis popa-alis BUNA ZIUA! AM UN MAGAZIN DE PIESE AUTO IN FATA CARUIA IN URMA CU UN AN AM AMENAJAT O INTRARE,CARE NU EXISTA PANA ATUNCI (ATUNCI CAND S-A TURNAT ASFALTUL I-AM ... (vezi toată discuția)
Deteriorare drum public SergiuConstantin98 SergiuConstantin98 Buna ziua! In urma cu aproximativ 60 de zile am comandat o masina de mare tonaj cu nisip la o casa in constructie. Casa este pe o straduta care se ramifica din ... (vezi toată discuția)