avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bilet la ordin pierdut.anulare.recurs la investirea cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bilet la ordin pierdut.anulare.recurs la investirea cu formula executorie ?

Buna ziua

Am un bilet la ordin declarat pierdut la tras in aprilie 2009, data scadenta a biletului iunie 2009, iar la mijlocul lui iunie societatea beneficiara a biletului il investeste cu formula executorie desi eu arat ca acest bilet a fost pierdut.
Cum pot anula acest bilet ? nu este suficient faptul ca am declaratia de pierdere ?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 19:17, 26 Noiembrie 2009
Buna seara.
Daca nu ati avut niciodata relatii comerciale cu respectiva societate care a investit B.O puteti invoca acest aspect proband in instanta.
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat la plata rh rh Am avut un bilet la ordin emis de o societate comerciala scadent 20.04.2012.Bilet era corespunzator completat.Trimis spre incasare de banca mea in termenul ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin furate si introduse in banca de autor Mobirent Mobirent Pe scurt, autorul parteneri de afaceri la un momentdat, a intrat in posesia unor bilete la ordin ( 2 la nr), in mod fraudulos, sustragandu-le din mapa ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin - nu stiu ce sa ma fac! 1. am un bilet la ordin care a fost introdus dupa perioada scadenta si a fost refuzat.mai mult decat atat pe el scria BO lasat garantie si ca Plata se face ... (vezi toată discuția)