avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt pe risc maternal pe perioada 1 Iulie - 30 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt pe risc maternal pe perioada 1 Iulie - 30 Septembrie, urmând sa intru pe concediu prenatal din data de 1 Octombrie. Dacă firma la care lucrez se inchide in timp ce eu sunt pe concediu de risc maternal, o sa pot beneficia de c. prenatal?

Buna ziua! Sunt pe concediu de risc maternal pe perioada 1 Iulie - 30 Septembrie, urmând sa intru pe concediu prenatal din data de 1 Octombrie. Dacă firma la care lucrez se inchide in timp ce eu sunt pe concediu de risc maternal, o sa pot beneficia de concediu prenatal?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2019
ada-adutza, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 17:49, 10 Iulie 2019
Da, fie va înscrieri la somaj fie duceți aceste "concedii" la Casa de Sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie risc maternal Alexandra Floretntina Alexandra Floretntina Buna seara , sunt in concediu de risc maternal , fiind însărcinată in 21 de săptămâni , societatea la care lucrez își va Închide in curând ... (vezi toată discuția)
Unde se depune certificatul de concediu de maternitate atunci cand firma se inchide? teu teu Buna ziua! Sunt insarcinata in 20 saptamani si sunt in concediu de risc maternal (fiind o sarcina cu probleme).Firma la care lucrez inchide incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața!am o intrebare legată de concediul prenatal ... OncicaLavinia OncicaLavinia Bună dimineața!Am o intrebare legată de concediul prenatal si postnatal. Sunt angajată la o firmă de 2 ani si 5 luni.Sunt însărcinată in 4 ... (vezi toată discuția)