avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcare langa bloc
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcare langa bloc

Buna seara! Am si eu o intrebare,va rog sa.mi spuneti cum pot obtine si eu un abonament lunar sau cv legal pt.a obtine un loc de parcare langa bloc,avand in vedere ca sunt multe masini si nu as vrea sa ne certam cu vecinii pt.asta.Locuiesc in Baia Mare.Multumesc frumos
Mergeti la primarie si vedeti ce loc sau daca e vreunul liber, va alegeti si daca il gasiti ocupat, va trebui sa il instiintati pe proprietar ca masina lui sta pe un loc platit si va trebui sa il elibereze.
Multumesc frumos
Daca intruniti conditiile legal prevazute,este necesar sa va adresati serviciului specializat din primaria teritoriala pentru incheiere contract de concesiune anuala loc de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare bucuresti sector 6 daniel3toma daniel3toma Buna ziua, As vrea sa stiu daca se poate obtine un loc de parcare in urmatoarea situatie: - in jurul blocului unde locuiesc sunt locuri de parcare, acestea ... (vezi toată discuția)
autorizatie pt.constructie(terasa) provizorie.de ceva ani ocup provizoriu spațiu public cu o miniterasa compusa ... 01234 01234 De ceva ani ocup provizoriu spațiu public cu o miniterasa compusa din prelată pe schelet metalic ,pavele pe jos și un paravan din tablă,lipita de un ... (vezi toată discuția)
Abonament parcare malexionut malexionut Buna seara, Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita pentru urmatoarea intrebare. Imi pot face un abonament de parcare in apropierea blocului unde ... (vezi toată discuția)