avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

In luna ianuarie am reinceput munca dupa concediu de cresterea copilului. Luna trecuta mi am dat demisia. Daca raman acum insarcinata pot beneficia de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 11 Iulie 2019
Depinde si de data nasterii copilului ... In speta, daca ramaneti acum insarcinata puteti beneficia de indemnizatie.
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil. RalucaDiaconu RalucaDiaconu Buna, îmi puteți spune va rog eu lucrez din 03.10.2016 pana în prezent și tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Eu practic ar trebuie sa nasc în decembrie. ... (vezi toată discuția)
Contract de munca asimion34 asimion34 Buna seara ! Sunt medic rezident in specialitatea chirurgie generala. Anul acesta in noiembrie vreau sa dau din nou rezidentiatul , pentru a lua o alta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)