avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa procedez ca sa obtin un Titlu de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa procedez ca sa obtin un Titlu de proprietate primit - nevalabil din cauza lipsei semnaturilor necesare si care a fost depus pentru obtinerea unui Titlu valid cu 3 ani in urma

Am intrat in posesia unui Titlu de proprietate nevalid deoarece nu avea semnaturile Prefectului si Subprefectului. Cum de a fost posibila eliberarea acestuia??
Am depus Titlul in original inca din 28 iunie 2016 la Prefectura Vaslui si nici pana in ziua de azi nu am primit un Titlu valid.
Am fost de doua ori in audienta la prefect si de fiecare data mi-a spus ca dupa completarea dosarului cu noile proceduri voi primi un Titlu valid.
Au trecut deja 3 ani, nu stiu cum sa mai procedez.
Poate primesc un sfat de la cineva.
Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu zic sa contactati urgent un avocat din localitatea dvs.
va trebui sa deschideti o actiune in instanta, iar timpul scurs , este acum la limita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Problema titlu de proprietate Marius77777 Marius77777 Cu doua luni inainte sa moara, tatalui meu, primarul din comuna, i-a luat titlul de proprietate pe casa si teren, spunandu-i ca este o neregula si trebuie ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlu pe un teren aflat in proprietatea unei alte pf costif costif In urma unui litigiu cu Primaria, instanta a decis ca Primaria sa emita titlu pe o suprafata de teren agricol aflata in extravilanul localitatii. Dupa 3 ani de ... (vezi toată discuția)