avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poze cu victima apărute în presa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poze cu victima apărute în presa

Bună ziua,
În data de 23.01.2019 tatăl meu a fost victima unui accident rutier datorita suferiri unui infarct, acest lucru a cauzat și decesul.
În scurt timp mai multe publicații de ziar au preluat imaginile de la locul accidentului în care se vede fata tatălui meu și le-au publicat în domeniul online fără sa ceară acordul familie.
As dori sa ma ajuți cu niște sfaturi cum ar trebui să procedez pentru a putea sa ii trag la răspundere pe cei vinovați.
Menționez ca am un punct de vedere oficial de la isu în care comunica ca nu ei au dat pozele publicațiilor de presă.
Va mulțumesc anticipat pentru ajutor
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2019
dinamo99, utilizator

Alte discuții în legătură

Daune morale adriana.carpine adriana.carpine Care este actul normativ care reglementeaza problema daunelor morale? (vezi toată discuția)
Dreptul la intimitate si divulgarea identitatii norberterwin norberterwin Buna, Sunt curios daca mass-media poate divulga nume, informatii personale (varsta, locul de munca etc.) a unor persoane implicate intr-un accident, cat si ... (vezi toată discuția)
Prejudicii de imagine aduse de un ziar online. ce pot face ? andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Acum cateva zile am avut un accident la fata locului sau facut poze si un ziar online a postat pozele cu NR meu de inmatriculare (fara sa imi ... (vezi toată discuția)