avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj voluntar

Partenerul meu a avut inainte o relație cu o femeie in urma caruia a rezultat un copil. La momentul separarii acestia detineau un apartament care se afla pe numele amandorura. Au facut la acel moment un act de partaj prin care el ceda la partea lui. Acum noi avem un copil împreună. Se poate ataca acel act? Are copilul meu drept la partea tatalui sau?

Buna ziua,
Pai daca a cedat TOT la ce sa mai aiba copilul dumneavoastra dreptul?
Ce act sa mai atace? Am inteles ca a cedat TOT in fata notarului deci .....
La acel moment copilul meu nu era nascut.
Buna ziua,
Prietenul dumneavoastra nu mai are niciun drept asupra acelui bun si, evident, nici copilul dumneavoastra.
Nu conteaza cum a evoluat viața partenerului /soțului dvs după partajul voluntar, daca are un copil sau 10 copii actul respectiv nu poate fi,, revocat"de dumnealui sau ,,atacat,, de către descendenții săi.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare parte casa sot . ursu67 ursu67 Buna ziua , am divortat de sotia mea , moment in care ea mi-a cedat partea ei de casa la notariat , pe care o cumparam in rate impreuna , cu conditia sa o ... (vezi toată discuția)
Act donatie Crs81 Crs81 Bună ziua, Am si eu următoare problema: sotul meu a primit o casă de la părinții lui înainte de a ne casatori. Casa i-a fost cedata prin act de ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de partaj voluntar dana_toader dana_toader Buna ziua, As dori sa stiu care sunt sansele ca una din partile unui contract de partaj voluntar sa ceara anularea acestuia. Situatia este urmatoarea: Doi ... (vezi toată discuția)