Buna ziua,
Va rog daca stiti sa imi raspundeti la o intrebare. Are vreo importanta ca suma de pe factura este trecuta intr-un chenar? Emitem facturi de ani de zile, si de cand nu mai sunt obligatorii cele tipizate, am generat noi din programul de contabilitate un model de factura si suma finala este trecuta intr-un chenar. S-a trezit un furnizor, la care am mai livrat pana acum, sa ne spuna ca daca suma este in chenar, factura se considera STORNO. Ati auzit de asa ceva?
Va multumesc anticipat.
Pt. facturile intocmite de mana, sumele stornate se incadreaza intr-un chenar.
La facturile emise din programul de contabilitate, facturile stornate au semnul minus in fata sumei.
De preferat ar fi sa scoateti acel chenar care incadreaza sumele.
O zi buna!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.