avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura storno in chenar?????
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura storno in chenar?????

Buna ziua,
Va rog daca stiti sa imi raspundeti la o intrebare. Are vreo importanta ca suma de pe factura este trecuta intr-un chenar? Emitem facturi de ani de zile, si de cand nu mai sunt obligatorii cele tipizate, am generat noi din programul de contabilitate un model de factura si suma finala este trecuta intr-un chenar. S-a trezit un furnizor, la care am mai livrat pana acum, sa ne spuna ca daca suma este in chenar, factura se considera STORNO. Ati auzit de asa ceva?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: twistedmind , utilizator 14:37, 27 Noiembrie 2009
Pt. facturile intocmite de mana, sumele stornate se incadreaza intr-un chenar.
La facturile emise din programul de contabilitate, facturile stornate au semnul minus in fata sumei.
De preferat ar fi sa scoateti acel chenar care incadreaza sumele.
O zi buna!
multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizorul face storno , dar "uita" sa anunte clientul discover discover Buna ziua , va rog mult dați-mi un sfat . ASA ceva nu am patit niciodată , si pana întreb contabilul vreau sa vad ce se poate face . Am un furnizor cu ... (vezi toată discuția)
Control finante - imi da jos facturile la furnizori ?! olan_andreea olan_andreea Buna ziua, In urma unui control fiscal, finantele vor sa-mi dea jos facturile fiscale la aproape toti furnizorii pe 2 ani ( 2010, 2011) pe motiv ca nu este ... (vezi toată discuția)
Factura storno claudia_petre claudia_petre Buna ziua. A trebuit sa platesc inapoi o parte dintr-o suma incasata pe un contract. Am facut o factura storno cu suma respectiva iar la valoarea totala ... (vezi toată discuția)