avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Zile de concediu platite in perioada de proba
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Zile de concediu platite in perioada de proba

Buna ziua

Daca o persoana lucreaza 86 zile (deci se afla inca in perioada de proba de 90 zile) si dupa aceea este dat afara, are dreptul sa ceara sa fie platite si zilele aferente de concediu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 15 Iulie 2019
Este indreptatit sa solicite compensarea zilelor de CO neefectuate si aferente perioadei lucrate.
Si daca au trecut 2 ani de la respectiva situatie se mai poate face ceva ? Sau deja a trecut prea mult timp ?
Depuneti o solicitare la fostul angajator si daca refuza puteti sesiza ITM-ul si/sau promova o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna laura@laura laura@laura Mi s-a refuzat plata concediului de odihnă pe motiv ca nu am un an de zile la ei. Cum imi pot recupera banii? (vezi toată discuția)
Bună dimineața! aș dori să știu, dacă am schimbat locul ... Semiluna96 Semiluna96 Bună dimineața! Aș dori să știu, dacă am schimbat locul de muncă, patronul ar trebui să mi plătească zilele de concediu strânse până acum? ... (vezi toată discuția)