avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Din informatiile pe care le am, limita de varsta pentru pensia alimentara este de 26 ani. Daca copilul depaseste aceasta varsta pentru continuarea studiilor, datorita repetarea unui an de facultate sau intreruperea studiilor pentru a se angaja pe o perioada, mai trebuie sa platesc pensia alimentara pana la terminarea studiilor, chiar daca copilul ajunge la varsta de ........30 ani?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
el poate sa invete toata viata, dar pensie de la parinti nu primeste decat pana la maxim 26 de ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de intretinere este acordata pana la implinirea varstei de 26 de ani, cata vreme fiul/ fiica dvs studieaza , si nu realizeaza venituri dintr-o activitate remunerata.

Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară la majori Cora1000 Cora1000 Bună ziua, soțul meu are o fată din prima căsătorie,a plătit mereu pensia alimentară, fata are acum examenul de bacalaureat și din cîte știm noi vrea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cerneamihaita cerneamihaita platesc pensie alimentara pentru fica mea de 22 de ani ce a terminat anul acesta Facultatea Finante Banci - Universitatea din Craiova . Mai departe aceasta nu ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere-dupa implinirea varstei de 18 ani Catalina_1 Catalina_1 Va rog, sa-mi spuneti daca dupa implinirea varstei de 18 ani, copilul care este momentan elev va mai primi pensie de intretinere? Mentionez ca Instanta in ... (vezi toată discuția)