avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce conditii treuie sa indeplineasca un asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce conditii treuie sa indeplineasca un asistent personal al persoanei cu handicap ?

Buna ziua,
poate cineva sa fie in acelasi timp si angajat si asistent personal al unei persoane cu handicap ? Eu sunt angajata si vreau sa stiu daca pe langa serviciul actual pot fi si asistent personal pentru mama mea, avand in vedere ca asistentul personal va fi angajat al primariei de domiciliu. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: smn_goga , utilizator 13:01, 18 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asistentul personal al persoanei cu handicap. Reglementări legislative
[ link extern ] /
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi soțul asistent personal al soției cu handicap? roxana-mihaela roxana-mihaela Dacă eu soția am handicap grav... Soțul neavând servici poate sa își facă acte pt asistent personal care sa ma ajute... Mersi (vezi toată discuția)
Angajare asistent personal de catre primarie adidenis adidenis buna tuturor.! am o problema si sper sa primesc niste raspunsui aici , avem un baiel de 9 ani cu certificat de handicap grav accentuat (gradu 1 cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de boala si indemnizatie de insotitor vasilica_onofrei vasilica_onofrei buna ziua! tatalui meu i s-a stabilit un grad de handicap 2 cu insotitor. el este inca in campul muncii. va rog sa-mi spuneti ce drepturi are. poate lua ... (vezi toată discuția)