avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizație creștere copil si firma intrata în ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizație creștere copil si firma intrata în faliment

Bună ziua eu sunt în indemnizație creștere copil pana în octombrie , Azi am primit plic ca firma la care lucram a intrat în faliment cu data de 9 august încheie contractul de munca , voiam sa știu pe astea 2 luni mai iau indemnizație va mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Simosimona20 , utilizator 21:06, 17 Iulie 2019
Plata indemnizatiei nu are nicio legatura cu falimentul angajatorului .. Insa atentie ca vi se va inceta c.i.m., in acest caz.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vă mulțumesc mult ce as putea face în acest caz as putea intra în șomaj?
Da, puteti beneficia de somaj.
Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)
Cand se da decizia de incetare activitate a contractului de munca in cazul intrarii in insolventa a firmei, contractul fiind deja suspendat pentru concediul de crestere a copilului surduluiza surduluiza Am o mare nelamurire si nu mai stiu pe ce cale sa o iau si pe cine sa intreb asa ca am decis sa apelez si la dvs. In timp ce ma aflam in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj in urmatoarea situatie?? loredanarusnac2 loredanarusnac2 Buna ziua. Ma aflu in situatia urmatoare: din iunie 2013 sunt angajata cu contract pe perioada nedeterminata la o firma,din decembrie 2013 am intrat in ... (vezi toată discuția)