am sa va prezint pe larg problema mea,iar apoi as dori sa imi spuneti ce am de facut;va multumesc!
de 3 ani lucrez la aceeasi companie,ca sofer,munca pe care o fac efectiv implica incarcarea si descarcarea dubitei pe care lucrez,precum si sofatul.in septembrie 2008,in timp ce descarcam niste butoaie de 200kg,am simtit o durere foarte puternica la nivelul mijlocului;spre sfarsitul programului,dupa ce am acuzat dureri puternice in continuare,am fost trimis dde catre superiori la medlife,policlinica cu care are firma contract,iar acolo mi s-a spus ca am inceput de hernie de disc.
am continuat serviciul,desi aveam dureri,luam tratament cu analgezice si lucram;asta pana in martioe 2009 cand am fost operat de urgenta,caci nu ma mai puteam da jos din pat.
dupa operatie am stat in medical 9 luni,facand si recuperari la INMR.
pe 6noiembrie am reinceput serviciul;insa de la medic am fost declarat inapt(fara efort,nu am voie sa ridic decat 5kg,fara sa stau in picioare,frig,umezeala,curent).
cei de la serviciu mi-au spus ca pana pe 1 decembrie mai pot veni la munca,urmand ca directorul sa imi dea o "prima consistenta sa nu ma plang";iar apoi nu mai este problema lor.
mentionezc ca pana in septembrie nu am avut nici un fel de probleme medicale,deci din cauza efortului depus la locul de munca am ajuns in acest hal;asadar nu trebuia inclusa ca boala profesionala?in situatia in care ma aflu acum,nu imi mai pot gasi un loc de munca,pentru ca nimeni nu angajeaza un om care nu poate face nimic.
pot in aceasta situatie sa ma pensionez pe caz de boala?sau ce pot face,caci am o sotie si doi copii mici,unul de numai 3 saptamani...nu pot astepta sa raman fara nici un venit.
vreau sa stiu ce pot face in aceasta situatie.
va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns:
Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane
13:57, 29 Noiembrie 2009