avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prezenta la proces in timpul divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prezenta la proces in timpul divortului

Bună ziua!

Mama mea vrea să divorțeze de tatăl meu dar în următoarele luni va fi nevoită să plece în străinătate și să-i lase pe cei doi frați mai mici ai mei în grija mea (eu fiind major)
Aș vrea să știu ce ar trebui rezolvat înainte ca ea să plece. Mă gândesc că ar putea fi problemele legate de custodia celor mici sau ceva de genul. Și aș mai vrea să știu dacă trebuie să fie in România pe tot parcursul procesului și dacă ar putea apărea alte probleme neprevăzute din punct de vedere legal în aceasta situație.

Vă mulțumesc!
Este greu de estimat un cost in astfel de cazuri deoarece procesul poate dura mai mult sau mai putin si depinde de apararile facute de avocati.Si ceea ce este incert genereaza un cost incert pana nu se discuta in concret pe toate aspectele.Pot fi necesare strategii de aparare variate si care sa genereze aparari si din partea partii adverse.
Fiind si minori, procesul este mult mai costisitor decat un proces fara minori.
Daca se rezolva totul amiabil costul este mult mai redus.

In astfel de cazuri se alege un avocat si se intreaba cat costa.
In functie de ceea ce va permiteti sa platiti veti avea si avocatul care sa va reprezinte.
Puteti gasi si avocati care sa va ceara fix aceeasi suma dar si serviciile vor fi identice...si de regula nu va mai raspund la telefon dupa ce platiti pentru ca nu au timp...
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc pentru indicatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare divort ela6791 ela6791 Buna ziua. Vreau sa dati un sfat. Un prieten a hotarat sa divorteze dupa mai multi ani de cand e despartit de sotia lui. Au facut cerere de comun acord care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.sunt căsătorită dar nu mai stau cu soțul de 4 ani ... Criss81 Criss81 Buna ziua.sunt căsătorită dar nu mai stau cu soțul de 4 ani de zile.fiecare și a refacut viața dar nu vrea sa divorțeze.între timp s a născut un ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez! Doriana Poposcu Doriana Poposcu Casatorita de 13 ani am un copil de 9 ani si de 1 an pur si simplu am fugit de acasa datorita sotului meu care nu era violent fizic dar era extrem de gelos nu ... (vezi toată discuția)