avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducerea sub influenta alcoolului și accident cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducerea sub influenta alcoolului și accident cu victime

Va rog sa îmi răspundeți ce pedeapsa am sa primesc pentru conducere sub influenta alcoolului și accident cu victime aflate în in mașina mea. Plus ma învinovăți pentru părăsirea locului accidentului și mutarea mașini în ostructionarea anchetei. Vreau sa menționez ca mi-a recoltat 2 plobe dar încă nu am rezultatul. As Vrea sa știu consecințele care ma așteaptă. Va mulțumesc.
Ati comis mai multe infractiuni, iar consecinele probabil ca vor fi ... o pedeapsa cu executare .
Da, ati complicat foarte mult situatia care oricum nu era roz...
Ati avea sanse la o pedeapsa cu suspendare dar trebuie sa aveti avocat foarte bun pledant si instanta care sa inteleaga pledoaria.
Sumt doua aspecte cumulative necesare dupa parerea mea pentru ca in caz contrar regula o.constituie o pedeapsa cu executare in regim.de detentie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
conteaza si ce au patit victimele alea..
Oricum ar fi, slabe sanse sa scape fara executarea si nici nu ar fi indicat, nu va invata nimic din asta..
Ce valoare ati avut in aerul expirat? persoanele vatamate au depus sau vor depune plangere?
Care este starea lor? Cate zile de ingrijiri medicale au primit?
Ce ati facut dupa ce ati avut accidentul, descrieti exact situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice floppy5_87 floppy5_87 un sfat ce as putea sa mai rezolv : am condus baut la volan si mi s-a depistat ca aveam 0.77 in aeru expirat ... am fost condus la spital unde mi s-au recoltat ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie antoniorus00 antoniorus00 buna ziua , am avut un accident auto prin Februarie anul acesta fara victime sau alte pagube materiale decat masina mea. Precizez ca nu am avut alte ... (vezi toată discuția)
Articolul 87, alin. (1) - conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate pintenarug pintenarug in data de 31.05.2012, am vrut sa parchez masina personala de pe o strada in parcare. am lovit o masina parcata si am avariat-o usor, dupa care am lovit un zid ... (vezi toată discuția)