avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Delimitare hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Delimitare hotar

Bună ziua! Astăzi am început sa mi repar un gard ce separa proprietatea mea de a vecinului... Prin urmare vecinul meu a uitat de omenie și a sărit cu scandal...inainte sa construesc nou gard la-am chemat și i - am cerut sfatul și acordul pentru delimitarea hotarului. După acordul lui, am început sa construesc. Imediat scandal etc.... Întrebarea mea este :Cui trebuie sa ma adresez sa pot sa construesc împrejmuirea curtii mele fără sa am probleme... Vecinii mei au măsurat terenul lor fără ca eu sa fiu prezent și am văzut o schiță realizata de un inginer în măsura..schita terenului nu corespunde cu realitatea... Va rog mult de tot.. Îndrumați-ma cui sa ma adresez
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti cu vecinii cu privire la limitele proprietatii detinute de dvs. si cu imprejmuirea acesteia, atunci va trebui sa faceti granituirea proprietatii, prin marcarea de tarusi de catre un inginer cadastrist.
Daca discutiile continua si dupa acest lucru, atunci va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca. In acest sens va trebui sa deschideti o actiune in instanta, chemand toti vecinii terenului dvs. Va sfatuiesc sa apelati la un avocat pentru acest lucru; de preferat din judetul dvs.sau unde se afla terenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare gard fara autorizatie si fara o masuratoare cadastrala raresh raresh Buna ziua, Am cumparat un teren provenit din dezmembrarea unei parcele mai mari (lotul initial a fost parcelat in trei parti). Vecinul, dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)
Ajutor! bogalina bogalina Am cumparat de curand un lot de teren in suprafata de 563 mp dintr-un lot mare de 4000mp(4033 la masuratori).Conform procedurii,am facut intarusarea terenului ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)