avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cerere restituire taxe auto 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cerere restituire taxe auto 2011

Se mai pot depune cereri de restituire?
Cel mai recent răspuns: HIH , utilizator 18:46, 8 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU!
Avand in vedere faptul ca termenul de 31.08.2018 este un termen de decadere din dreptul de a mai putea solicita restituirea taxei auto pe cale administrativa, exista totusi posibilitatea de a solicita restituirea acestei taxe pe cale unei actiuni in justitie? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere la 31.08.2018 a cererii restituire taxa auto ? gyandy gyandy Buna ziua. Din pacate nu am reusit sa depun la ghiseu cererea de restituire a taxei auto la termenul din 31.08.2018. Am trimis-o pe e-mail dar nu a fost ... (vezi toată discuția)
Restituirea taxei auto Carmen.cristea Carmen.cristea Se mai pot depune cereri pentru restituirea taxei auto? Daca da, pana la ce data ?? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru AdiSfr AdiSfr Buna ziua. Mai pot recupera taxa de timbru platita la stat daca nu am depus documentele in acest sens pana la data indicata 31.08.2018, pe care judecatoreasca? ... (vezi toată discuția)