avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Iesire firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Iesire firma

Buna ziua,am infiintat un Srl prin intermediul unei firme de consultanta,din pacate treaba nu a mers asa cum trebuie si vreau sa renunt prin ai lasa asociatului firma .Ideea este ca sediul social trebuie schimbat>intrebarea este ce acte trebuie semnate de mine pentru a nu avea surprize la schimbarea sediului.
Cel mai recent răspuns: nogoodr , utilizator 16:56, 22 Iulie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa preiau firma unui amic mihacristea mihacristea As dori sa preiau firma unui amic (el pleaca din tara). Ce pasi am de urmat este nevoie de avocat sau de instanta? Firma nu are datori toate actele sunt in ... (vezi toată discuția)
Un srl poate avea inca un reprezentant legal? medical.class@yahoo.com medical.class@yahoo.com Buna seara! Un SRL cu asociat unic, care este si administrator si reprezentant legal, poate avea inca un reprezentant legal, numit la ONRC ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Introducere de asociati noi si administrator nou in srl si iesirea mea din srl prichindesa prichindesa Buna, Detin un SRL , unde sunt Asociat Unic si Administrator , doresc sa introduc 3 Asociati noi din care unul sa fie Adminstrator si eu sa ies defintiv din ... (vezi toată discuția)