avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inspectorul asigurătorului ne-a rupt, mie și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inspectorul asigurătorului ne-a rupt, mie și persoanei vinovate, constatările amiabile făcute după accident pe motiv că nu sunt bune. Avea dreptul să facă asta?

Buna ziua azi a trebuit să mă prezint la constatarea RCA pentru dosarul de daune iar problema este în felul următor: doamna inspector constatator mi.a luat amiabila mie si persoanei vinovate pe motiv că nu sunt bune si le-a rupt. Avea doamna respectivă vrun drept să le rupă?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:00, 26 Iulie 2019
n-am vazut eu sau nu ati precizat ce anume nu era bine scris in amiabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare intervenient fortat in actiune in regres asigurare rca Delia Popescu Delia Popescu Buna ziua, As dori sa stiu la ce se refera [b]Intampinarea[/b] care trebuie sa sa o formuleze [b]Intervenientul fortat,[/b] in cazul unei actiuni in regres, ... (vezi toată discuția)
Inspectorii de daune sunt? cucu_bau cucu_bau Buna ziua, lamuriti-ma va rog, inspectorii de daune ai unei firme de asigurari, sunt functionari publici? va multumesc mult pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Accident usor drum privat dan_pal dan_pal Buna ziua Am o intrebare legata de un accident facut pe un drum privat. Am iesit din parcare si din cauza unei masini parcate aveam vizibilitate redusa, asa ... (vezi toată discuția)