avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc să cumpăr un imobil de la o familie în care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc să cumpăr un imobil de la o familie în care soțul este orb. Poate fi fata lor unul dintre martorii la vânzare?

Doresc sa cumpar un apartament de la o familie unde sotul este orb.Am fost am vb cu ei la un notar unde notarul a cerut si 2 martori pe care ii aduc ei,un martor este fata lor si inca un martor o prietena dea lor de familie E vreo problema in acest sens ca martorul e fata lor ?Am intrebat notarul si a spus ca nu are nimic,insa e nevoie de 2 martori.
Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:56, 24 Iulie 2019
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. nu aveți un prieten care să fie martor?
Nu-i mai simplu să procedați așa, decât să intrăm în discuția dacă se poate ori ba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate da o declaratie pe proprie răspundere in fata unui notar public? Utilizator1000000000 Utilizator1000000000 Buna ziua as dori sa stiu daca se ia in considerare in fata judecatorului o declaratie in fata notarului?Persoana care mi-a spus ca va veni la tribunal s-a ... (vezi toată discuția)
Banii ContSters55557 ContSters55557 In primul rand buna ziua. Doar ce m-am inscris pe acest site. Nu stiu daca incadrez intrebarea in categoria in care trebuie dar am nevoie de un sfat pentru a ... (vezi toată discuția)
Donatie sau ce alta varianta pt un minor? diasomie diasomie Buna ziua. Am divortat de sotie (1copil minor). In fata instantei pentru scurtarea partajului am facut tranzactie prin care cedez sotiei partea mea din bunul ... (vezi toată discuția)