avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensiei de intretinere minor 6 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensiei de intretinere minor 6 ani

In luna ianuarie 2018 am primit hotararejudecatoreasca definitive si irevocabila prin care tetal copilului meu trebuia sa plateasca 625 ronu pensie de intretinere din septembrie 2015. Acesta nu a platit nici un ron din aceasta pensie ba mai mult m-a dat in judecata de micsorare de pensie pe motiv ca nu are nici un venit. Acesta din cate am auzit si-a vandut toate bunurile pentru a nu fi gasit cu nimic pe numele lui si nici nu vrea sa lucreze cu carte de munca pentru a nu fi inregistrat cu venit.
Din ce mi-a spus face curse de curierat ITALIA ROMANIA cu microbus marca Mercedes dar nu cu acte. Ce pot face s-au cui trebuie sa ma adresez pentru rezolvarea acestei probleme.

Va multumesc.

.
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:37, 23 Iulie 2019
Numai executor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu A dat Dumnezeu si mi-a venit prin posta hotararea de divort insa am observat ca nu este definitiva si irevocabila, ba dimpotiva se precizeaza ca se poate ataca ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor in strainatate Emi2016 Emi2016 Buna ziua. Am o sentinta de divort definitiva si irevocabila din 2012 prin care domiciliul copilului este stabilit la mama dar cu custodie comuna.In 2015 tatal ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere copiii minori AndreaSera AndreaSera In 2011 luna August am intentat divort,care a devenit irevocabila si definitiva in Septembrie 2011, plata intretinerii fiind stabilita la suma de 223,30 ron in ... (vezi toată discuția)