avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta legala intre trotuar pietonal si un bloc de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta legala intre trotuar pietonal si un bloc de locuinte

deoarece primaria a inceput largirea strazii aflate intre 2 blocuri, fara sa intrebe asociatia si locatarii acelor imobile, ne-am trezit cu trotuarul langa bloc la o distanta aproximativa de 0.8 m iar imediat vine cu parcare pentru masini , va cer sa-mi spuneti unde trebuie sa facem sesizare caci vorbind anterior cu primarul acesta ne ignora spunand ca proiectul este in regula.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2019
doomiz, utilizator
Cel mai recent răspuns: doomiz , utilizator 10:57, 24 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru dezvoltarea capacității de circulație a drumurilor publice în traversarea localităților rurale, distanța dintre axa drumului și gardurile sau construcțiile situate de o parte și de alta a drumurilor va fi de minimum 13 m pentru drumurile naționale, de minimum 12 m pentru drumurile județene și de minimum 10 m pentru drumurile comunale.
este bine ca trotuarul e asa aproape de bloc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal, la ce distanta minima de proprietatea privata poate fi ... marysimo marysimo Legal, la ce distanta minima de proprietatea privata poate fi construit o sosea? (vezi toată discuția)
Bună seara. as dori sa știu care este distanta obligatorie ... DeeaAndreea. Dkq DeeaAndreea. Dkq Bună seara. As dori sa știu care este distanta obligatorie de la drumul principal pana la casa? Am înțeles ca trebuie sa fie de 22m. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Poate proprietatea privată să de întindă dincolo de gard, până la marginea acostamentului unui drum public? ov1d1u ov1d1u Bună ziua, Întrebarea asta vine după o mică ceartă cu un vecin care într-un final s-a rezolvat amiabil, dar am rămas cu o curiozitate și întreb ... (vezi toată discuția)