avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legal, la ce distanta minima de proprietatea privata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legal, la ce distanta minima de proprietatea privata poate fi ...

Legal, la ce distanta minima de proprietatea privata poate fi construit o sosea?
Cel mai recent răspuns: marysimo , utilizator 08:10, 24 August 2023
Pentru dezvoltarea capacității de circulație a drumurilor publice în traversarea localităților rurale, distanța dintre axa drumului și gardurile sau construcțiile situate de o parte și de alta a drumurilor va fi de minimum 13 m pentru drumurile naționale, de minimum 12 m pentru drumurile județene și de minimum 10 m pentru drumurile comunale.
"în traversarea localităților rurale", adica se aplica doar pentru cele care traverseaza localitatea?

In cazul de face este o simpla strada dintr-o localitate. Exista reglementari si pentru astfel de caz? Puteti mentiona si legea aplicabila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. as dori sa știu care este distanta obligatorie ... DeeaAndreea. Dkq DeeaAndreea. Dkq Bună seara. As dori sa știu care este distanta obligatorie de la drumul principal pana la casa? Am înțeles ca trebuie sa fie de 22m. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Distanta legala intre trotuar pietonal si un bloc de locuinte doomiz doomiz deoarece primaria a inceput largirea strazii aflate intre 2 blocuri, fara sa intrebe asociatia si locatarii acelor imobile, ne-am trezit cu trotuarul langa ... (vezi toată discuția)
Poate proprietatea privată să de întindă dincolo de gard, până la marginea acostamentului unui drum public? ov1d1u ov1d1u Bună ziua, Întrebarea asta vine după o mică ceartă cu un vecin care într-un final s-a rezolvat amiabil, dar am rămas cu o curiozitate și întreb ... (vezi toată discuția)