avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. As dori sa știu care este distanta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. As dori sa știu care este distanta obligatorie ...

Bună seara. As dori sa știu care este distanta obligatorie de la drumul principal pana la casa? Am înțeles ca trebuie sa fie de 22m. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:58, 30 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru dezvoltarea capacității de circulație a drumurilor publice în traversarea localităților rurale, distanța dintre axa drumului și gardurile sau construcțiile situate de o parte și de alta a drumurilor va fi de minimum 13 m pentru drumurile naționale, de minimum 12 m pentru drumurile județene și de minimum 10 m pentru drumurile comunale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal, la ce distanta minima de proprietatea privata poate fi ... marysimo marysimo Legal, la ce distanta minima de proprietatea privata poate fi construit o sosea? (vezi toată discuția)
Distanta legala intre trotuar pietonal si un bloc de locuinte doomiz doomiz deoarece primaria a inceput largirea strazii aflate intre 2 blocuri, fara sa intrebe asociatia si locatarii acelor imobile, ne-am trezit cu trotuarul langa ... (vezi toată discuția)
Poate proprietatea privată să de întindă dincolo de gard, până la marginea acostamentului unui drum public? ov1d1u ov1d1u Bună ziua, Întrebarea asta vine după o mică ceartă cu un vecin care într-un final s-a rezolvat amiabil, dar am rămas cu o curiozitate și întreb ... (vezi toată discuția)