avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchidere balcon cu boltari.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchidere balcon cu boltari.

Buna ziua. Am cativa vecini de bloc, care si-au inchis balcoanele cu boltari grei de beton. Eu cred ca balcoanele au o conditie de rezistenta care nu poate suporta o greutate foarte mare cauzata de constructia cu boltare de beton. Un balcon inchis cu boltari de beton , si aflat la etajele superioare , in caz ca cedeaza , poate antrena prabusirea celorlalte balcoane aflate in cadere. Ce siguranta de viata are locatarii cu balcoane inchise cu boltari de beton si care risca sa se prabuseasca , aflati dedesubtul lor ? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2019
victor1906, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:00, 24 Iulie 2019
Buna ziua,
Cred ca va poate ajuta o plangere la politia locala si/sau ISC ( Inspectoratul de Stat in Constructii).
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2019
Ionut.ion, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect ar trebui atent verificat proiectul constructiei,autorizatia de constructie
Puteti sesiza oficial departamentul disciplina in constructii sau corp control din primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul Barbu Edina Barbu Edina Buna ziua, Numele meu este Barbu Edina, din Oradea, divortata mama unei fetite de 7 ani. Va contactez in legatura cu o problema pe care o am cu vecinul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. in urma ... Disa84 Disa84 Buna ziua! Eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. In urma cu 25 de ani, vecinul de deasupra, a venit la parintii mei sa ii intrebe daca ii deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Bloc fara balcon claudiumn86 claudiumn86 Buna ziua, As dori sa aflu de la dumneavoastra daca ati auzit de posibilitatea construirii de balcoane pe o partea a blocului, de la parter pana la ... (vezi toată discuția)