avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliu minor!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliu minor!

Buna ziua! Poate mama care a castigat in urma divortului ,domiciulul minorului la ea,sa il lase in grija bunicilor la tara,si sa plece in strainatate? Mentionez ca minorul va pleca la scoala din toamna,ca desi am luptat in instanta sa mut minorul la mine,am toate conditiile pentru cresterea si educarea lui la standard ridicat nu am reusit.Sentinta nu este definitiva si irevocabila,am facut recurs.Cum mai pot lupta cu mama abuziva care se foloseste de copil ca mijloc de razbunare? Eu nu mi..am vazut copilul de luni de zile,copilul sufera fiind foarte atasat de mine si familia mea.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:25, 24 Iulie 2019
Buna seara,
1. Teoretic DA, mama poate lasa copilul in grija bunicilor materni.
2. Solicitati prin instanta un program de vizitare si dupa ce sentinta devine definitiva, apelati la un executor judecatoresc.
Luati legatura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul tatalui! Ina Corina Serghi Ina Corina Serghi Ce sanse are tatal sa obtina domiciliul minorului la el ?..Divort pronuntat,domiciliul la mama,acum pe ordonanata presedentiala cu doua termene avute cu ... (vezi toată discuția)
Custodie totala tuk tuk buna seara am si eu o nelamurire in curand o sa divortez si sotia mea ma ameninta ca vrea custodia copilului totala pentru a se razbuna pe mine findca am ... (vezi toată discuția)
Restabilire domiciliu minori Username33 Username33 Buna ziua! Se da urmatoarea situatie : Doi minori (fata 11 ani si baiatul 12 ani) nascuti dintr-o relatie de concubinaj, recunoscuti de ... (vezi toată discuția)