avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Norme pe venit intreprindere familială
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Norme pe venit intreprindere familială

În județul Dolj norma pe venit pentru codul CAEN 4711 este 2280.
În Declarația Unică pentru fiecare dintre cei 2 asociați ai Intreprinderii Familiale se va scrie venitul 2280 sau pe jumătate 1140 la fiecare.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:55, 27 Iulie 2019
Pentru fiecare norma pe venit pentru codul CAEN 4711.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala - impozit si altele alina3310 alina3310 Buna ziua, As dori sa infiintez impreuna cu sotul meu o intreprindere familiala; avem amadoi nevoie de cate un PFA pentru plata unor servicii in domeniul ... (vezi toată discuția)
Modificare asociat unic TRamona TRamona 1. In prezent detin o sc si doresc sa o dau surorii mele. De ce acte avem nevoie la ORC ? Aceasta schimbare implica modificarea unor acte si care ar fi ele ... (vezi toată discuția)
Astept sa ridic actele pentru infiintarea unui i.f. Stelikgl Stelikgl Buna ziua. astept sa ridic actele pentru infiintarea unui I.F. si nu stiu ce pași ar trebui sa urmez mai departe..in legatura cu actele ..ce birotica sa ... (vezi toată discuția)