Eu din ianuarie 2019, am domiciliul si mașina pe București Sector 6, in apartamentul din Slobozia, Ialomița nemaistand nimeni. Eu practic nu mai am vreun act care sa ma lege de apartamentul respectiv deoarece e pe numele bunicii mele si locul nașterii este tot in sector 6.
Săptămâna această, pe 23.07 am primit telefoane de la vecinii din slobozka cum ca sunt căutat de politie deoarece acum 2 săptămâni in slobozia (in conditiile in care eu apar dosr prin weekend in slobozia) am șicanat pe cineva in trafic cu grade in politie si ca desi nu a depus plângere, "vrea să vorbească" cu mine. Intre timp a fost sunata si mama mea de acest polițist pentru a-i furniza numărul meu de telefon (eu lucrez in vânzări, daca as sta sa sun inapoi fiecare apel ratat, as sta toata ziua numai sa sun). Azi noapte 25.07 ajung la apartament, gasesc în ușă o citație cu următoarele puncte care mi-au ridicat suspiciuni:
1. Rubrica număr de dosar era tăiată cu pixul
2. Adresa înscrisă era cea din Slobozia, deși asa cum am spus, din ianuarie nu mai figurez nicăieri cu vreo legătură față de orasul asta deci bănuiesc ca persoana din trafic respectiva, fiind un oras foarte mic, a fost îndrumat spre adresa aceasta, neconsultand legal vreo baza de date.
3. Figurez drept "parte reclamată" privind cauza ..... Iar aici este doar un punct de pix îngroșat.
4. Este semnata la "organ de cercetare penala" cu o semnătură, fara vreo stampila a vreunei instituții.
5. Citația este înscrisă ca pusa in usa in data de 23, urmând sa ma prezint in 24, in condițiile in care eu am gasit-o la 11 noaptea pe 25 iulie.
Ce ar trebui sa fac în privința asta? Este cumva un abuz in serviciu? Citația este in temeiul ei legal? Ar trebui sa ma duc cu n avocat desi a expirat data citației?
Nu pare sa aiba dar verificarea se face de avocatul care analizeaza situatia cu actele in fata.
Si judecatorul tot cu acte si nu pe vorbe judeca adica la fel ca avocatul, acesta fiind de fel primul judecator al cauzei.
Sunt mai multe aspecte de analizat si discutat mai ales pe interesul care il aveti dvs.
Sunt discutii care pot dura destul de mult si se intra si in fondul problemei ceea ce inseamna ca poate depasi o ora discutia.
Deranj vecini
ovidiusd
Respectuos va rog solicit si eu o mana de ajutor. domiciliez fara forme legale intr-un bloc, intr-un ap. cu 2 camere.(dar nu asta e discutia). Vecina mea de ... (vezi toată discuția)
Legea 61
doinagherasim
Un vecin tanar,care sta in gazda,face aproape noapte de noapte,petreceri cu multi prieteni,fete si baieti.Apartamentul fiind nemobilat,are ecou,fiind si ... (vezi toată discuția)