avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum acces

Bună ziua. Dețin un teren la care accesul se face pe un drum privat. Mai sunt trei parcele care au același drum în folosință. Drumul are CF și figurează ca drum privat pentru cele patru parcele. Întrebarea mea ar fii următoarea. Pentru amenajarea acestei drum costurile cum ar trebui inpărțite între proprietari iar dacă careva nu vrea să contribuie cei de făcut? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Istvan.S , utilizator 07:57, 30 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Amenajarea ar trebui sa se faca de cei 4 proprietari in cota parte functie de suprafata detinuta
E ideal sa va intelegeti covilizat avand in vedere ca ramaneti coproprietari indiviziune fortata.
Se poate apela la instanta dar .....
Vă mulțumesc pentru răspuns. Știu că ideal ar fii să ne înțelegem amiabil dar unul dintre proprietari nu are intenția de a face ceva sau de a contribui la lucrarea cu drumul. El zice că lui nui important dar dacă se realizează drumul e și proprietatea lui și poate folosi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare sau iesire din extravilan atitirisca atitirisca Buna ziua , Impreuna cu niste rude detin un teren de 5000mp extravilan in indiviziune. De curand ne-am hotarat sa dezmembram terenul in 5 parcele plus un ... (vezi toată discuția)