Da, cereti copii dupa orice document de care chiar aveti nevoie dar aveti in vedere ca tot legra 196/2018 va oblige pe dvs. sa suportati cheltuielile ptr. efectuarea acestor copii.
Adam Grecu
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Bun, nu am ce sa zic, pentru ca acest drept este conferit prin Lege. Daca citeati un pic legislatia, nu mai intrebati in forum, totusi, intreb si eu - la ce va folosesc copiile dupa aceste facturi, dvs. si inca altor 200-300 de proprietari care ar avea aceeasi dorinta? In cine nu aveti incredere?
Daca tot vreti sa va implicati, puteti, eventual la proxima AG sa solicitati sa fiti aleasa in conducerea asociatiei (com. ex., eventual in cadrul comisiei de cenzori). Ei, aflata in aceste structuri, puteti avea accesul neconditionat la toate aceste documente, mai mult o sa participati activ la luarea deciziilor privind repartizarea legala a cheltuielilor pe proprietari.
Obligatii de plata
Unlimit
Recent am intrat in posesia unui apartament situat intr-un condominiu. Pentru toate utilitatile (apa, gaze, energie electrica) am contracte de furnizare cu ... (vezi toată discuția)