avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Haine intinse in scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Haine intinse in scara blocului

Buna. Am si eu o intrebare: locuiesc la et 6 intr-un bloc nou construit si am o vecina care intinde lenjeria la uscat pe balustrada si isi usuca toate hainele pe un suport extensibil pe holul blocului. I-am spus sa nu mai intinda rufe, inclusiv lenjerie intima, deoarece se face umiditate si apoi in timp va aparea mucegaiul. Nu a fost chip sa ma inteleg cu ea. Exista vreo lege care ma ajuta? Sa o oblige sa nu usuce haine la usa apartamentului? Totusi este un spatiu comun, chiar sunt obligata sa-i vad bikini de cate ori vin acasa? Multumesc
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 17:57, 2 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca la nivelul condominiului este infiintata asociatie de proprietari,sesizati oficial reprezentantul legal i persoana presedintelui de asociatie care in temeiul disp L nr 196/2018 are obligatia sa dispuna masurile necesare respectarii dispozitiilor in vigoare
legea 196/2018
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o nelamurire in privinta uscatoriei din bloc. ... Laurici95 Laurici95 Buna seara. Am o nelamurire in privinta uscatoriei din bloc. Eu locuiesc la etajul 1, iar la parter am o vecina care vrea sa vina la etajul 1 sa isi usuce ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la parter. este normal să se treaca pe sub fereastra mea? Anaalexa Anaalexa Buna ziua, Locuiesc la parter, intr.un apartament situat pe colt. Președintele și administratorul blocului se opun inchiderii grădinii blocului, deși ... (vezi toată discuția)
Uscatoria de la bloc mihaela_alexandra_26 mihaela_alexandra_26 Buna ziua! Am si eu o întrebare referitoare la folosirea uscătoriei. In apartamentul in care locuiesc nu am balcon, nici posibilitatea de a face unul (stau ... (vezi toată discuția)