avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca Unicredit imi inchide contul fara acordul meu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca Unicredit imi inchide contul fara acordul meu

Buna ziua,
Am primit azi o recomandata prin care sunt anuntat ca imi inchid contul "In termen de 60 de zile, in conformitate cu prevederile referitoare la denuntarea unilaterala a contractului din Conditiile Generale de Utilizare - capitolul incetarea contractului".
Sunt complet in ceata...ce este de facut? Eu nu inteleg nimic din aceasta recomandata. Ce sa fac mai departe, vreau mai multe detalii.
Va rog sa ma sfatuiti daca puteti.
Recomandata o gasiti la acest link
[ link extern ]
O zi placuta,
Marius
Ultima modificare: Joi, 1 August 2019
mtanislav, utilizator
Cel mai recent răspuns: mtanislav , utilizator 16:04, 1 August 2019
Daca au dreptul conform contractului nu aveti ce sa faceti.
Adica banca poate sa ia decizia de incetare a contractului cand vrea si fara acordul meu? Nu trebuie sa existe un motiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea contului bancar danielaciochir danielaciochir Buna ziua in urma cu 3 saptamani am deschis un cont la banca raifeissen si peste o saptamana am fost la banca sa inchid contul ca nu mi a mai trebuit banca imi ... (vezi toată discuția)
Eterna problema, nesimtirea bancilor - brd in cazul de fata grandanat grandanat O speta simpla Am un cont curent, cu un card de debit atasat deschis la BRD. Intrucat nu mai am nevoie de el vreau sa-l inchid. Din pacate conform politicii ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in privinta infiintari unei societati comerciale srl / firma alexadr08 alexadr08 Buna ziua, Doresc infiintarea unei firme (srl) de import-export, import-export orice mai putin chimicale. Se poate deschide online? Ce acte imi trebuie, ce ... (vezi toată discuția)