avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa fiu un consilier juridic?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa fiu un consilier juridic?

Buna ziua, intrebarea mea este daca pot sa fiu un consilier juridic fara a efectua acei doi ani de stagiu.
Am absolvit anul acesta facultatea de drept si ma gandeam sa ofer servicii... Sa ne intelegem, doar de consiliere, de exemplu... sa spun unei persoane interesate ce ar putea sa faca pentru X sau Y problema.
Nu-mi spuneti, va rog, sa caut in legea 514/2003 deoarece deja am citit si nu am reusi sa dau de un raspuns in relatie cu intrebarea mea.
Am vazut multe propuneri de consiliere juridica si pe OLX si ma gandeam daca pot sa fac ceva de genu si eu.
Cel mai recent răspuns: Albione , utilizator 18:06, 1 August 2019
Teoretic ,da, puteti. Practic, va ajuta și anii de stagiu.
In momentul de fata nu aveti pregătire practică.

raluk0207 a scris:

Teoretic ,da, puteti. Practic, va ajuta și anii de stagiu.
In momentul de fata nu aveti pregătire practică.

Da, inteleg, asta ma interesa. Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa devin avocat sau consilier juridic anadascalu21 anadascalu21 Buna ziua. Am terminat facultatea SNSPA in 2007, administratie publica, si as dori sa fac facultatea de Drept la Universitate, se poate sa fac doar un an sau ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa fie consilier juridic? anonim anonim Dacă am absolvit o facultatea de drept, specializarea administraţie publică, pot să fiu consilier juridic? Legea nu conţine interdicţii şi foloseşte ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani devii consilier juridic definitiv? just a girl just a girl buna ziua .as vrea sa-mi spuna cine stie dupa cati ani in calitate de consilier poti sa te inscrii pentru definitivat.va multumesc anticipat pentru raspuns o ... (vezi toată discuția)