avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu e respectata sentinta judecatoreasca!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu e respectata sentinta judecatoreasca!

Buna ziua!

Situatia mea este urmatoarea: dintr-o relatie de concubinaj s-a nascut un copil, acum in varsta de 9 ani. L-am dat in judecata pe tatal copilului pentru stabilirea pensiei de intretinere, iar la inceputul lui octombrie 2009 instanta s-a pronuntat pentru suma de X lei, specificandu-se ca aceasta decizie se aplica de la data pronuntarii sentintei. Sentinta (care este cu recurs) nu s-a redactat inca. Tatal copilului insa nu o respecta, dand mult mai putini bani copilului decat a stabilit instanta. Ce pot face?

Multumesc,
Andra.
Cel mai recent răspuns: ContSters114951 , utilizator 12:05, 27 Noiembrie 2009
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare beagr beagr in iulie s-a definitivat procesul prin care tatal copilului e obligat sa plateasca 300 ron,dar acesta refuza.la servici nu avrut sa dea acord,ca firma sa traga ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ,neachitata Rona-Lor Rona-Lor Sant o mama a 2 copii de 14 si 18 ani.Sunt despartita/nedivortata din 2000 si pensia alimentara din 2002.Tatal lor nu a platit pensia alimentara de 5 ani,nu ia ... (vezi toată discuția)
Obligatiile tatalui pana la divort nikita 27 nikita 27 buna ziua.am un baiat de 1 an si mam despartit de sot de 2 luni.nu a mai venit la el de 1 luna jumate si nici nu ia mai trimis nici un ban.1- ce obligati are ... (vezi toată discuția)