avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ridicare gunoi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ridicare gunoi

Bună ziua,
Aș dori să știu dacă firma care ridică gunoiul și cu care nu există contract semnat poate cere o altă taxă față de cum se plătea înainte?
Acum dorește taxarea în funcție de numărul de containere date să se facă și plata. Se eliberează doar o chitanță.

Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:13, 3 August 2019
Ridicarea gunoiului menajer este supusă administrării primăriei. Se aplică hotărâri ale CL. Prima verificare acolo trebuie făcută. O chitanță e suficient.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari si neconcordanta impozit + taxa gunoi menajer justlivefree justlivefree Buna ziua, va rog cu amabilitate sa ma luminati in privinta urmatoarei neconcordante. Locuiesc intr-un apartament din mun. Suceava - [b]persoane trecute ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat bogosianu bogosianu Buna seara! Primaria municipiului Targoviste a impus o taxa de habitat,asociatiile de propietari a atacat in instanta taxa de habitat si a castigat,primaria a ... (vezi toată discuția)
Taxa obligatorie pentru ridicarea gunoiului MariusAnA MariusAnA Buna ziua Bunicii mei au primit ieri un plic trimis de primarie (rural) cu un titlu executoriu in care sunt anuntati ca au o restanta de 430 lei. In acea ... (vezi toată discuția)