avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara- vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara- vizitare minor

Buna seara.... Am un amic care e însurat de 5 ani...cu o soție adulterina..cum nu ii convine ceva...îi face bagajul și îl dă afară din casă...ea locuiește cu mama ei....amicul meu lua copilul doua zile pe săptămână,când era liber de la job... Acum..soția lui are o alta relație.. nefiind divorțați....și i a interzis să vina sa mai ia copilul până nu hotărăște instanta altceva....cum sa procedeze el? Va mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 4 August 2019
DanielaSaigiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanielaSaigiu , utilizator 12:11, 5 August 2019
Să solicite, pe cale de ordonanță președințială, un program de vizită cu caracter vremelnic, până se pronunță instanța pe fondul cauzei!
Cu alte cuvinte, trebuie să se adreseze instanței, prevalându-se de procedura urgentă mai sus menționată!
Să ia legătura cu un avocat!
Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fiu tata..... kromred kromred Acum 2 luni, am avut o discutie cu sotia mea in privinta copilului pe care prefera sa il tina mai tot timpul parintii ei. Eu consider ca noi ca parinti trebuie ... (vezi toată discuția)
Legături personale cu minorul Eu84 Eu84 Buna dimineața am o scurta întrebare dacă îmi poate da cineva un răspuns la ea.sotia are 2 săptămâni de când a plecat in vizita la tatăl ei cu ... (vezi toată discuția)
Am depus actele pentru divorț iar soția îmi pune piedici în vizitarea fetiței. are acest drept? G Iulian G Iulian Buna ziua. Numele meu este George, am depus actele ptr divort cu sotia mea. Imi tot pune piedici imi a vedea fetita si as dori sa aflu daca are acest drept ... (vezi toată discuția)