avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o problemă cu actele Mașinii...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o problemă cu actele Mașinii...

Bună ziua, deci am cumpârat de la un intermediar o mașină care pe cartea mașini era un alt proprietar decât cel care mi-a oferit fiscalul eu nu am sesizat asta... și mașina a mai fost vândută dar fără să fie transcrisă de proprietari, însă eu am reușit să dau de proprietarul din carte care mi-a scos încă un fiscal pe numele meu dar eu mai am unul tot pe aceași masină pe care la băgat la primărie, și tot nu pot să transcriu mașina și nici nu pot da de toți proprietarii ce pot să fac ?
Ultima modificare: Luni, 5 August 2019
Valentin444, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valentin444 , utilizator 07:11, 6 August 2019
am reușit să dau de proprietarul din carte care mi-a scos încă un fiscal pe numele meu

Ex proprietarul dupa ce a instrainat vehiculul nu mai avea cum sa va prezinte certificat fiscal pentru auto instrainat
Nu știu cum a reușit, dar masina e în baza de date cu ambele fiscale (așa mi sa spus) și sunt nevoit să anulez unul și nu știu cum se procedează ?

ynocentta a scris:

am reușit să dau de proprietarul din carte care mi-a scos încă un fiscal pe numele meu

Ex proprietarul dupa ce a instrainat vehiculul nu mai avea cum sa va prezinte certificat fiscal pentru auto instrainat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal autovehicul FlorinGiorgian FlorinGiorgian Buna ziua, am achizitionat din Prahova un autovehicul in luna Aprilie 2018 de la un intermediar, acesta a zis ca imi va trimite certificatul fiscal urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit auto calculat dupa vanzarea masinii iojamaria iojamaria O problema pentru un prieten. In martie 2011 a vandut un autoturism unei persoane din alt judet. A facut contract de vanzare cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)