avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi mostenire

Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu.
Cel mai recent răspuns: geta2005 , utilizator 14:13, 6 August 2019
In cazul respectiv, fiul a murit după mama.
Fiind in viata cand a decedat mama, este considerat moștenitor și mai departe, cota lui se transmite către sotie si copii.
In situatia dvs, sotul ă murit înaintea mamei.
Nu si in cazul acesta fiul a murit după mama din acest motiv am mai pus o intrebare.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica a murit acum 24 de ani.a avut 3 baieti. unul a decedat ... AnaMiki AnaMiki Bunica a murit acum 24 de ani.A avut 3 baieti.Unul a decedat inaintea ei.El a avut 1 baiat care a d3cdat acum 5 ani si nu a fost casatorit si nu are ... (vezi toată discuția)
Soacra vaduva decedeaza. sotul este mort de 4 ani, cu mult inaintea ... Safron Safron Soacra vaduva decedeaza. Sotul este mort de 4 ani, cu mult innaintea soacrei. Eu( nora) ce parte am la mostenire( apartament) daca mai sunt si alti 3 nepoti? (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog am nevoie de o lămurire, sot , sotie fara ... geta2005 geta2005 Buna ziua! Va rog am nevoie de o lămurire, sot , sotie fara copii, sotul singur la părinți moare primul apoi moare mama lui , tatăl mort cu multi ani in ... (vezi toată discuția)