avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Folosirea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Folosirea datelor cu caracter personal

Buna ziua,
Anul trecut mi s-a desfacut abuziv contractul de munca de la firma unde lucram,avand functia de facturist-gestionar. Practic ma ocupam de intocmirea facturilor si gestionarea marfii.
Dupa desfacerea contractului firma mi-a folosit ,aproximativ 3 luni,datele personale pentru a factura in numele meu,cu toate ca eu nu mai aveam contract de munca cu firma.
In cazul asta cum as putea cere copii dupa facturile in care apar eu ca fiind cel care le-a intocmit. Mentionez ca facturile apar ca fiind intocmite de mine. Informatiile le am de la clienti cu care firma colabora.
Ar trebui sa fac o cerere la politie sa faca o ancheta? Mentionez ca firma a facut o plangere penala la politie pentru un fost coleg de munca si m-a bagat pe mine ca si suspect. Cel mai probabil o sa urmeze un proces penal. 1 an jumate m-am judecat cu ei (in procesul civil) pentru desfacerea contractului abuziv, Am castigat in instanta de la Baia Mare si la Curtea de apel Cluj.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Probleme in gestiune myyxalanx myyxalanx Lucrez la o firma de 2 ani, de cand s-a deschis firma. Am fost primul angajat al firmei, pe pozitia de gestionar. Mentionez ca firma are vanzari de peste un ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii CONSTANTIN NICU CONSTANTIN NICU Va rog sa ma ajutati si sa-mi explicat daca urmatoarea decizie este legala si daca am sanse sa obtin anularea ei in instanta .. Mentionez ca am contestat ... (vezi toată discuția)
Contabil-fiscal anamaria24 anamaria24 Buna ziua In al doile semestru al anului 2010 am primit marfa de la o societate care ulterior a intrat in insolventa si nu a declarat facturile inregistrate ... (vezi toată discuția)